17 Mart 2013 Pazar

Pastırmalı Börek



Hamur 

350 gr un 
150 ml ılık süt 
100 ml yağ 
30 gr yaş maya 
1 yemek kasigi seker 
1 yemek kasigi tuz

Malzeme

1 kg soğan  
200 gr pastırma füme 
200 ml krema 
3 adet yumurta 
1 yemek kaşığı tuz 

üstü İçin : 1 yumurta Sarısı

Hazırlanışı      

Hazırlamak hamur : Küçük bir kapta şeker, süt ve biraz biraz un maya karıştırın, iyice karıştırın ve 10 dakika boyunca yükselmeye bırakın. Bir kaseye unu eleyin ayırın, içinde bir oyuk yapmak ve tüm malzemeyi ekleyin,  10 dakika sonra, bİ parca  ayırır yoğurun. 30 dakika bekletin.
 Bu arada, hazırlamak dolum : küçük parçalar halinde soğan ve kesim Peel, küçük parçalar ve pastırma kesti. yumurta, onları dövdü, sonra krema, tuz ve karabiber ekleyin. Soğan ve doğranmış jambon üzerine dökün. Peki homojenize.  Pişirme kağıdı ile petrol ve hattı ile yağlanmış tepsiye (25x35 cm) bir yaprak yerleştirin. Sonra dolgu, diğer sac üzerine uzatın. Biz çırpılmış yumurta ile üst levha ve yağlamak küçük çentikler yapmak. 30 dakika fırında Barajı, bu eşit usanmış kadar. 
biz kesebilir serin. Süper iyi, ama Calima soğan eğer serin ve biraz daha iyi olduğunu düşünüyorum. : P 
Yağda biraz can kaliteli soğan istiyor, sonra doğranmış jambon parçaları bile 5 dakika pişirin ekleyin. Soğumasını bekleyin, sonra dayak yumurta, krema, tuz ve karabiber ile karıştırın ve daha sonra iki yaprak doldurun.

0 yorum:

Yorum Gönder