malzemeleri
- 3 dilim light ekmek veya 3 dilim haline getirilmiş light hamburger ekmeği
- 1 domates
- Yarım yeşil veya çarliston biber
- 6 dilim sucuk
- 1 kibrit kutusu kadar light kaşar (30 gr)
- 1 domates
- Yarım yeşil veya çarliston biber
- 6 dilim sucuk
- 1 kibrit kutusu kadar light kaşar (30 gr)
Hazırlanışı
Ekmekleri yağlı kağıt serdiğiniz bir fırın tepsisi üzerine dizin. Domatesi rendeleyip tuz, karabiber ve kekik ile karıştırın. Bu karışımı ekmek dilimlerini ıslatmak için üzerlerine sürün. Kalan tüm malzemeleri ufak küpler halinde doğrayıp harmanlayın. Eşit bir şekilde ekmeklere paylaştırın. 3-4 dakika önceden ısıttığınız 190 derece fırında 15 dakika kadar pişirin.
Ekmekleri yağlı kağıt serdiğiniz bir fırın tepsisi üzerine dizin. Domatesi rendeleyip tuz, karabiber ve kekik ile karıştırın. Bu karışımı ekmek dilimlerini ıslatmak için üzerlerine sürün. Kalan tüm malzemeleri ufak küpler halinde doğrayıp harmanlayın. Eşit bir şekilde ekmeklere paylaştırın. 3-4 dakika önceden ısıttığınız 190 derece fırında 15 dakika kadar pişirin.
0 yorum:
Yorum Gönder